Notices
Audio, Security, & Automotive Lighting Troubleshoot wiring problems and get equipment suggestions all in one place. Now expanded to include Automotive Lighting

Amp question???

Old 05-19-2008, 03:39 PM
  #1  
dawrenn
Senior Member
Thread Starter
 
dawrenn's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Location: Arlington, Virginia
Posts: 2,522
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default Amp question???

I was looking at my amp today and just realized it had these settings on it:





I am running 2 JL 10w1's wired stereo. When I moved the switch to 4ohm and the other one to stereo the subs didn't work. What should it be set at? Should I leave it how it is?
dawrenn is offline  
Old 05-20-2008, 11:14 AM
  #2  
Tedmond
Senior Member
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 407
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default

connect both your subs in parallell for 2 ohms. then run it in a bridged mode.
Tedmond is offline  
Old 05-20-2008, 11:18 AM
  #3  
dawrenn
Senior Member
Thread Starter
 
dawrenn's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Location: Arlington, Virginia
Posts: 2,522
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default

Originally Posted by Tedmond View Post
connect both your subs in parallell for 2 ohms. then run it in a bridged mode.
How do I do that?
dawrenn is offline  
Old 05-21-2008, 11:46 AM
  #4  
Tedmond
Senior Member
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 407
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default

pull both subs out, connect a speaker wire to the - and + terminal of the sub then to the amp. connect another wire from the first sub to the second subwoofer.
Tedmond is offline  

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

 
  • Ask a Question
    Get answers from community experts
Question Title:
Description:
Your question will be posted in: