Notices
Audio, Security, & Automotive Lighting Troubleshoot wiring problems and get equipment suggestions all in one place. Now expanded to include Automotive Lighting

LEDs

Old 08-07-2002, 11:47 AM
  #1  
iLLuCiv99
Member
Thread Starter
 
Join Date: Jul 2002
Location: Miami, FL
Posts: 57
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default LEDs

Hey hows it goin everybody? Well yesterday I got my a couple of 1157 Amber LEDs for the front turn signal, and a couple of 7440 Amber LEDs for the rear blinkers...the thing is that now they blink too fast...and I hate that!! :mad: Its not like there is no resistance on either side to make it blink fast...they just do. Anyone know what I can do? or why this is happening and how I can make em blink at normal speed? Thanks alot!
iLLuCiv99 is offline  
Old 08-07-2002, 04:48 PM
  #2  
VRGNCD5
cause it's tight!
 
VRGNCD5's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: 916
Posts: 8,044
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default Re: LEDs

Originally posted by iLLuCiv99
Hey hows it goin everybody? Well yesterday I got my a couple of 1157 Amber LEDs for the front turn signal, and a couple of 7440 Amber LEDs for the rear blinkers...the thing is that now they blink too fast...and I hate that!! :mad: Its not like there is no resistance on either side to make it blink fast...they just do. Anyone know what I can do? or why this is happening and how I can make em blink at normal speed? Thanks alot!
I had this problem too when I got the 1157's for my rear signals. One day my car wouldn't start, didn't know why. After installing them, I began having starting problems, took them out, no more problems. You might want to do the same before you get stranded.
VRGNCD5 is offline  
Old 08-08-2002, 03:07 AM
  #3  
igo4bmx
CockBlockerator
 
igo4bmx's Avatar
 
Join Date: May 2002
Location: philly pa
Posts: 1,771
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default

it looks like a connection issue... bad grounding of the bulb?
igo4bmx is offline  
Old 08-08-2002, 05:36 AM
  #4  
derf
Spec5
 
Join Date: May 2002
Location: Northern VA
Posts: 1,353
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default

okay your bulbs in your car SHOULDN"T cause major problems to your car... that sounds really weird... almost like saying your aftermarket rear view mirror causes you problems with yoru car... but weird stuff happens.

if its blinking too fast it doestn't have enuff resistance. ever blow a turn signal bulb? the other one goes twice as fast. .... check if all the turn signals are blinking when you turn it on.
derf is offline  
Old 08-19-2002, 09:07 AM
  #5  
nu2honda
Junior Member
 
Join Date: Jul 2002
Posts: 5
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default Turn signals

I have a similar problem. My rear signals blink fast, but the fronts dont blink at all... Whats up with that?
nu2honda is offline  
Old 08-19-2002, 09:21 AM
  #6  
OneToughCivic
...
 
Join Date: May 2002
Posts: 347
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default Re: Turn signals

Originally posted by nu2honda
I have a similar problem. My rear signals blink fast, but the fronts dont blink at all... Whats up with that?
:doh: your front turn signals are probably blown out or not connected
OneToughCivic is offline  
Old 08-19-2002, 06:35 PM
  #7  
nu2honda
Junior Member
 
Join Date: Jul 2002
Posts: 5
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default

the front bulbs bulbs light, they just dont blink.
nu2honda is offline  
Old 08-19-2002, 07:52 PM
  #8  
OneToughCivic
...
 
Join Date: May 2002
Posts: 347
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default

the front bulbs light? like they light and stay on?
OneToughCivic is offline  
Old 08-20-2002, 07:22 PM
  #9  
nu2honda
Junior Member
 
Join Date: Jul 2002
Posts: 5
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default

yes. when I turn my headlights on, the front corners light up fine.
They just dont blink when I use hazzards or turn signals. The rear light blink fast...
nu2honda is offline  
Old 08-22-2002, 12:23 PM
  #10  
iLLuCiv99
Member
Thread Starter
 
Join Date: Jul 2002
Location: Miami, FL
Posts: 57
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default

Originally posted by derf
check if all the turn signals are blinking when you turn it on.
yea they're all working...thats why I dont know whats goin on...I think its just the LEDs though...do you guys know how I can fix it? How do I 'add' resistance? :confused:
iLLuCiv99 is offline  

Quick Reply: LEDs


Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

 
  • Ask a Question
    Get answers from community experts
Question Title:
Description:
Your question will be posted in: